TERMENI GENERALI – PREZENTARE

www.smis.ro este o platformă de informare cu privire la finanțările europene, integrează funcționalități de implementare.

Pentru a accesa aplicația prin care potenţialii beneficiari din Romania vor putea solicita bani europeni pentru perioada de programare 2014-2020 sau 2021-2027, vă invitam să vizitați MySMIS.ro

Platforma www.smis.ro aparţine şi este controlată de către SOCIETATEA STRUCTURAL MANAGEMENT INNOVATIVE SYSTEM SRL, CUI RO43743807, J15/217/2021, numită ȋn cele ce urmează Societatea/ Furnizor/ Producător sau SMIS.

Utilizarea platformei presupune acordul dumneavoastră cu Structural Management Innovative System SRL de a respecta şi a acţiona în conformitate cu Termenii şi condiţiile de utilizare a website-ului.

Proiectul SMIS.ro reprezintă răspunsul corect la procesul de transparența, digitalizare și informare a societății cu privire la programele de finanțare prin fonduri europene și naționale.

SMIS este o platformă complexă ce reunește sursele de finanțare disponibile din fonduri europene și naționale, aplicații software de scriere și implementare proiecte, precum și secțiuni online cu informații și analize ale echipei proprii și alte informații preluate de la terti parteneri sau din presă.

CE REGĂSIM PE PLATFORMA SMIS

Informare: Este o platformă de informare asupra surselor de finanțare, culese din zeci de surse și transpuse într-o formă accesibilă utilizatorilor. Platforma lansează știri, analize, comunicate de presă, interviuri, etc. Platforma administrează servicii exclusive cum ar fi: Harta consultanților sau Harta finanțărilor. Platforma conține un software specializat pentru scriere proiecte, special croit.

Asistenta din partea consultanților: Pe Platforma SMIS se regăsește o baza de date de prezentare a consultanților în domeniul programelor de finanțare prin fonduri europene.

Software de implementare: Platforma conține produse software de implementare a proiectelor finanțate prin fonduri europene sau naționale.

Platforma SMIS este interconectată cu platforme guvernamentale.

SMIS oferă utilizatorilor posibilitatea de evaluare a proiectelor, prin intermediul evaluatorilor și partenerilor specializați.

Platforma SMIS conține soft de raportare și management de proiect, secțiune de training online și offline prin parteneri, Secțiune de vânzare cursuri și cărți, marketplace servicii conexe (contabile, financiare), secțiune de Joburi – experți în proiecte europene.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Conținutul și design-ul www.smis.ro, inclusiv design-ul și experiența de utilizare a acestuia, precum și bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea exclusiva a SMIS și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe.

Anumite secțiuni din cadrul platformei (de exemplu secțiunea: EduGate, training, consultanta) conțin informații puse la dispoziție de către partenerii-utilizatori smis.ro.

Drepturile de autor asupra operelor încărcate de partenerii-utilizatori, aparțin acestora, smis.ro acționând doar că un găzduitor gratuit al informațiilor respective. Responsabilitatea pentru conținutul datelor puse la dispoziția utilizatorilor de către partenerii-utilizatori SMIS prin intermediul platformei, aparține acestora.

SMIS depune toate diligentele, permanent, pentru identificarea și ștergerea conținutului ce ar putea încalcă drepturile de proprietate intelectuală al altor persoane dar, având în vedere numărul mare de fișiere găzduite, este imposibil să se facă o evaluare individuală și obiectivă a fiecărui conținut postat de partenerii-utilizatorii înregistrați.

Scopul platformei www.smis.ro este informarea utilizatorilor în mod continuu, corect și respectând condițiile legale, motiv pentru care, în situația în care utilizatorul ia cunoștință, în orice mod, de vreo încălcare legala, este rugat să ne trimiță un email la office@smis.ro în care să menționeze drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor platformei să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale, respectiv conform art 14 din Legea 365/2002, republicată, privind comerțul electronic.

SMIS poate schimba în orice moment conţinutul platformei, poate aduce modificări de structură, accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, poate limita accesul anumitor IP-uri fără un acord prealabil şi fără vreo notificare prealabilă.

Accesul la conţinutul online al site-ului www.smis.ro se realizează în baza creării unui cont. În funcție de vechimea contului sau de campaniile existente, contul poate fi unul gratuit sau unul cu plata (constituit în baza unui unui abonament lunar sau plata unica/aplicație). Pentru abonarea la alertele și notificările www.smis.ro, precum și pentru anumite secțiuni ale platformei, este necesară autentificarea, prin introducerea numelui de utilizator şi a parolei. SMIS.ro îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile utilizării platformei în orice moment, modificările fiind aplicabile începând cu data publicării lor pe site.

Informațiile și pozele publicate pe www.smis.ro sunt preluate de pe site-urile oficiale ale autorităților naționale și europene cu atribuții în gestionarea finanțărilor europene, lista următoare nefiind exhaustivă: https://mfe.gov.ro/, https://mfe.gov.ro/, https://mfe.gov.ro/, https://www.fonduri-ue.ro/, https://www.imminvest.ro/, https://granturi.imm.gov.ro/, https://www.eeagrants.ro/, https://www.eeagrants.ro/, https://www.pndr.ro/, https://www.madr.ro/, https://2014.mysmis.ro/, https://2014.mysmis.ro/, http://www.monitoruloficial.ro/, http://www.imm.gov.ro/, http://www.adrse.ro/, http://www.inforegio.ro/, https://www.rndr.ro/, www.adrbi.ro, www.adrcentru.ro, www.nord-vest.ro, www.adrvest.ro, www.adroltenia.ro, www.adrmuntenia.ro, www.adrse.ro, www.inforegionordest.ro, https://www.rndr.ro/, https://www.erasmusplus.ro/, https://ec.europa.eu/, https://afm.ro/, https://www.anpcdefp.ro/, https://www.anpcdefp.ro/, https://www.suntsolidar.eu/, http://www.eea4edu.ro/ , https://www.eurodesk.ro/, http://www.research.gov.ro/, sunt puse la dispoziția abonaților www.smis.ro.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complet derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.

Preluarea de informaţii de către publicații sau, după caz, site-uri web poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi de către Clubul Român de Presă: “Preluarea, fără cost, a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei cât şi caracterul de „revistă a presei" susţinut de paginile de internet în cauză. În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor". Site-urile web care preiau informaţii de pe site-ul www.smis.ro vor cita sursa informaţiei cu link către site astfel: la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se vă preciza în mod vizibil: „sursa: www.smis.ro", cu link activ către site-ul www.smis.ro.

www.smis.ro și logo-ul SMIS sunt marca înregistrată a SMIS - Structural Management Innovative System SRL, sub licență OSIM “Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci” marca nr. M 2020 09164.

Logo-ul și denumirea SMIS este protejat de Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, republicata, Hotărârea Guvernului nr.1134/2010 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Legii nr.84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice –Ordonanţa Guvernului nr. 41/1998, republicată, privind taxele în domeniul protecției proprietății industriale şi regimul de utilizare a acestora, republicată, pentru următoarele clase:

ro 35: Agenții de informații comerciale; Analiza afacerilor comerciale; Agenții de informații comerciale [furnizare de informații de afaceri, marketing]; Analiza datelor studiilor de piață; Analiza comportamentului companiei; Analiza comercială a pieței; Analiza datelor și statisticilor studiilor de piață; Analiza informațiilor de afaceri; Analiza prețului de cost; Analiza profitului rezultat din activitate; Studii de piață; Analiză economică în scopuri de afaceri; Analiza statisticilor de afaceri; Analiza sistemelor de management al afacerilor; Analiza statisticilor studiului de piață; Analiza tendințelor de afaceri; Analize de piață; Analize și rapoarte statistice; Analiză și cercetare de piață; Asistență, consiliere și consultanță privind analiza comercială; Cercetare computerizată comercială; Cercetare computerizată de piață; Cercetare de informații de afaceri; Cercetare de piață pentru publicitate; Cercetare de piață pentru compilarea de informații despre cititorii publicațiilor; Cercetare în domeniul publicitățîi; Cercetare în domeniul afacerilor și cercetare de piață; Cercetare și studii în domeniul afacerilor; Cercetări pentru afaceri; Cercetarea pieței și analiză comercială; Cercetări în materie de achizițîi comerciale; Consultanță în domeniul cercetării pieței; Consultanță în domeniul analizei activității economice; Efectuare de cercetări de afaceri; Efectuarea de studii interne privind comunicările comerciale; Efectuarea evaluărilor de întreprinderi; Elaborare de rapoarte comerciale; Estimare în afaceri comerciale; Estimări și evaluări de afaceri în materie de aspecte comerciale; Evaluarea comparativă (evaluarea practicilor de organizare a afacerilor); Evaluarea oportunităților de afaceri; Evaluări referitoare la aspecte comerciale; Evaluări și rapoarte efectuate de experți, referitoare la afaceri; Furnizare de date comerciale; Furnizare de informații comerciale pe Internet, prin rețea prin cablu sau prin alte mijloace de transfer de date; Furnizare de informații comerciale prin rețele informatice globale; Furnizare de informații comerciale prin terminale de calculator; Furnizare de informații cu privire la prelucrarea de date; Furnizare de informații comerciale [afaceri]; Furnizare de informații de afaceri; Furnizare de informațîi computerizate privind managementul afacerilor; Furnizare de informații comerciale din baze de date online; Furnizare de informații comerciale despre societăți comerciale; Furnizare de informații de afaceri prin intermediul unui site; Furnizare de informații de afaceri în domeniul mediilor sociale; Furnizare de informații de contact comerciale și de afaceri; Furnizare de informații despre studii de piață; Furnizare de informații on-line, de afaceri și comerciale; Furnizare de informații privind activitățile comerciale prin intermediul bazelor de date computerizate; Furnizare de informații privind managementul afacerilor; Furnizare de informații statistice în materie de afaceri; Furnizare de statistici comerciale computerizate; Furnizare de statistici de cercetare de piață; Furnizarea de date informatizate referitoare la afaceri; Informații pentru afaceri; Informații comerciale pentru întreprinderi (Furnizare de -); Informații comerciale asistate de calculator; Furnizarea de informații comerciale; Informații sau solicitări de informații în domeniul afacerilor și al marketingului; Informații în materie de afaceri; Informații și opinii de experți privind societățile și afacerile; Interpretarea datelor rezultate din cercetarea pieței; Intervievare pentru cercetarea calitativă de piață; Intervievare în scopul cercetării pieței; Investigații pentru afaceri; Investigații și cercetări asupra societăților comerciale; Obținerea de informații în domeniul afacerilor, referitoare la activitățile societăților; Prelucrarea rezultatelor studiilor de afaceri; Pregătire și compilare de rapoarte și informații de afaceri și comerciale; Previziuni și analize economice; Rapoarte aferente analizelor de piață; Rapoarte și studii de piață; Redactare de studii pentru proiecte de afaceri; Servicii ale agențiilor de informații comerciale; Servicii computerizate de cercetare de piață; Servicii de analiză a datelor comerciale; Servicii de analiză comercială; Servicii de analiză în managementul afacerilor; Servicii de analiză și raportare statistică în scopuri comerciale; Servicii de cercetare și consultanță în domeniul afacerilor; Servicii de cercetare și informații în afaceri; Servicii de consiliere privind analiza activității economice; Servicii de evaluare comparativă; Servicii de externalizare în domeniul analizelor comerciale; Servicii de informare cu privire la aspecte comerciale; Servicii de informare privind afacerile; Servicii de informații comerciale; Servicii de informații comerciale computerizate; Servicii de informaii comerciale, prin internet; Servicii de informații computerizate cu privire la evaluarea oportunităților de afaceri; Servicii de informații de piață privind rapoartele comerciale; Servicii de informații de piață privind statisticile de piață; Servicii de informații economice în scop comercial; Servicii de informații statistice în afaceri; Servicii de planificare pentru studii de marketing; Servicii de prelucrare a informațiilor computerizate în domeniul afacerilor; Servicii în domeniul evaluării de piață; Servicii în domeniul inteligenței afacerilor (business intelligence); Studii de proiect pentru întreprinderi; Studii privind eficiența afacerilor; Studii economice în scopuri comerciale; Studii referitoare la profit; Studii statistice în domeniul afacerilor; Studiu de piață și analiza studiilor de piață; Administrarea afacerilor; Administrarea afacerilor comerciale; Servicii de asistență administrativă și prelucrare de date; Asistență în domeniul administrării afacerilor; Asistență în domeniul organizării afacerilor; Asistență și consultanță privind managementul afacerilor; Asistență și consultanță privind organizarea comercială; Asistență și consultanță în materie de administrare și organizare a afacerilor; Asistență și consultații în legătuă cu organizarea și managementul afacerilor; Asistență, consiliere și consultanță privind organizarea comercială; Asistență, consiliere și consultanță privind planificarea comercială; Conducerea afacerilor (Servicii de consultanță pentru -); Consiliere privind organizarea și administrarea afacerilor; Consultanță comercială privind administrarea tehnologiilor informaționale; Consultanță cu privire la evaluări ale afacerilor; Consultanță în afaceri; Consultanță în afaceri pentru firme; Consultanță în afaceri pentru persoane particulare; Consultanță în afaceri privind marketingul strategic; Consultanță pentru conducerea afacerilor; Consultanță pentru dezvoltarea imaginii corporative; Consultanță pentru management corporativ; Consultanță pentru întreprinderi în materie de gestionare a marketingului; Consultanță privind achizițiile comerciale; Consultanță privind cercetarea în afaceri; Consultanță privind conducerea afacerilor pentru întreprinderi comerciale; Consultanță privind conducerea afacerilor pentru întreprinderi industriale; Consultanță privind eficiența afacerilor; Consultanță privind constituirea și derularea afacerilor; Consultanță în domeniul afacerilor privind finanțarea dezvoltării; Consultanță în domeniul managementului afacerilor și al marketingului; Consultanță în materie de afaceri; Consultanță în materie de eficiență a afacerilor; Consultanță în materie de management; Consultanță în organizarea firmelor; Consultanță în planificarea afacerilor; Consultanță în planificarea afacerilor și în continuitatea afacerilor; Consultanță privind managementul afacerilor, inclusiv prin internet; Consultanță privind managementul riscului [afaceri]; Consultanță privind organizarea afacerii; Consultanță privind organizarea și funcționarea afacerilor; Consultanță privind prelucrarea datelor; Consultanță privind organizarea și managementul afacerilor; Consultanță profesională privind managementul afacerilor; Consultanță profesională, investigații sau informații în domeniul afacerilor; Consultanță și informații privind managementul afacerilor comerciale; Dezvoltare de concepte pentru economia afacerilor; Furnizare către firme terțe a serviciilor de asistență la înființare pentru administrarea afacerilor; Managementul afacerilor și consultanță în materie de organizare a întreprinderii; Servicii de asistență și consultanță în managementul afacerilor; Servicii de asistență și informare în organizarea afacerii și gestiunea afacerilor comerciale; Servicii de consiliere privind administrarea afacerilor; Servicii de consultanță (comercială) privind exploatarea invențiilor; Servicii de consultanță pentru pregătirea și realizarea de tranzacții comerciale; Servicii de consultanță privind managementul afacerilor și operațiile comerciale; Servicii de consultanță privind managementul afacerilor în domeniul tehnologiei informațiilor; Servicii de consultanță privind prelucrarea de date; Servicii de consultanță privind prelucrarea electronică a datelor; Servicii de consultanță privind strategiile comerciale; Servicii de consultanță în administrarea afacerilor; Servicii de consultanță în managementul afacerilor pentru întreprinderi comerciale; Servicii de consultanță în managementul afacerilor pentru întreprinderi industriale; Servicii de consultanță în managementul afacerilor, prin intermediul internetului; Servicii de consultanță și asistență în domeniul strategiei comerciale; Servicii de consultanță și consiliere în managementul afacerilor; Publicitate; Publicitate online; Publicitate televizată; Publicitate radiofonică; Publicitate prin bannere; Publicitate prin corespondență; Compilarea informațiilor în baze de date computerizate; Compilarea informațiilor în baze de date informatice;

ro 36: Servicii de informare, consiliere și consultanță financiară; Administrarea fondurilor de investiții; Avansare de fonduri; Gestiunea fondurilor; Gestiunea fondurilor de investiții; Gestiunea fondurilor financiare; Gestiunea unui fond de investiții de capital; Investiții de fonduri de capital; Investiții de fonduri pentru terți; Investiții în fonduri internaționale; Monitorizarea fondurilor de investiții; Servicii de investiții a fondurilor cu capital propriu; Administrarea afacerilor financiare; Asistență financiară; Cercetare financiară în domeniul managementul riscului; Coordonarea afacerilor financiare online; Consultanță privind managementul riscului [financiară]; Finanțare de proiecte; Furnizare de informații și analize pe internet în domeniul investițiilor financiare; Furnizare de servicii financiare prin intermediul unei rețele globale de computere sau prin Internet; Gestiune financiară prin internet; Gestiunea activelor financiare; Gestiunea financiară a întreprinderii; Management financiar; Management financiar pentru afaceri; Organizare de finanțări pentru proiecte sportive, culturale și de divertisment; Organizarea finanțării afacerilor; Planificare financiară și management financiar; Procurare de fonduri în scopuri financiare; Procurare de capital financiar; Servicii de consultanță financiară privind investițiile în infrastructură; Servicii de evaluare a riscului financiar; Servicii de finanțare comercială; Servicii de finanțare industrială; Servicii de finanțare pentru societăți; Servicii de gestiune financiară oferite pe internet; Servicii de intermediere financiară; Servicii privind capitalul de risc și investițiile în capital pentru proiecte; Procesarea informațiilor financiare; Servicii de gestionare și analiză a informațiilor financiare;

ro 38: Asigurarea accesului la baze de date pe Internet; Furnizare de acces prin telecomunicații la centre de servere; Furnizarea accesului la baze de date; Furnizarea accesului la baze de date electronice online; Furnizarea accesului la conținut multimedia online; Furnizarea accesului la date pe internet; Furnizarea accesului la pagini web; Furnizarea accesului la portaluri de internet pentru terți; Furnizarea accesului la platforme pe internet; Furnizarea accesului la platforme pentru comerț electronic pe internet; Furnizarea accesului la portaluri pe internet; Furnizarea accesului la site-uri electronice; Furnizarea accesului la site-uri web pe Internet; Furnizarea accesului la site-uri într-o rețea electronică de informații; Furnizarea accesului utilizatorilor la informații pe internet; Furnizarea accesului utilizatorilor la platforme pe internet; Furnizarea accesului utilizatorilor la portaluri pe internet; Servicii de comunicații pentru accesarea unei baze de date; Închirieri de timpi de acces la site-uri web; Servicii de portaluri de telecomunicații; Acces la conținut, pagini de internet și portaluri; Buletine informative computerizate; Buletine electronice [telecomunicații]; Colectare și transmitere de mesaje electronice; Colectare și expediere de mesaje prin poșta electronică; Comunicare de informații prin calculator; Comunicații informatice pentru transmiterea informațiilor; Difuzare de date; Difuzare de material audio și video pe internet; Difuzare de programe prin Internet; Furnizare de acces la telecomunicații și de linkuri la baze de date computerizate și la internet; Furnizarea accesului informatic la rețele de comunicații; Furnizarea accesului la informații pe internet; Furnizarea accesului la date în rețele de calculatoare; Servicii de acces la date la distanță; Servicii de comunicare de date; Servicii de comunicare online; Servicii de comunicații prestate pe internet; Servicii de difuzare date; Servicii de difuzare pe pagini web; Servicii de mesagerie electronică instantanee; Servicii de mesagerie on-line; Servicii de schimb de date electronice; Servicii de transmisie de date; Servicii de transmisie computerizată; Transfer de fișiere în format electronic; Transmisie de informații digitale; Transmisie de informații online; Transmisie de informațîii prin mijloace electronice; Transmisie și difuzare de date; Transmitere de date pe internet; Transmitere de fișiere audio, video, multimedia și de date; Transmitere de informații prin intermediul rețelelor cu sau fără fir; Transmitere de informații prin rețele de calculatoare; Transmitere de informații între calculatoare și stații de lucru; Transmitere electronică de mesaje;

ro 42: Software că serviciu [SaaS]; Software că serviciu (SAAS) care oferă software de învățare automată; Software că serviciu (SAAS) care oferă software pentru învățare profundă; Servicii de găzduire, software că și serviciu și închiriere de software; Software că serviciu (SAAS) care oferă software pentru rețele neurale profunde; Consultanță în domeniul software-ului că serviciu [SAAS]; Instalare de software pentru controlul accesului că serviciu (ACaaS); Platforme pentru jocuri sub formă de software că serviciu [SaaS]; Platforme pentru inteligență artificială sub formă de software că serviciu [SaaS]; Platforme pentru design grafic sub formă de software că serviciu [SaaS]; Servicii software că serviciu (SAAS) care oferă software pentru învățare automată, învățare aprofundată și rețele neurale profunde; Platformă că serviciu (PAAS) care oferă platforme software pentru transmisie de imagini, conținut audiovizual, conținut video și mesaje; Consultanță privind proiectarea și dezvoltarea de programe informatice; Administrarea drepturilor utilizatorilor în rețele de calculatoare; Servicii informatice de analiză de date; Managementul proiectelor informatice în domeniul procesării electronice a datelor [EDP]; Asigurarea utilizării temporare de software nedescărcabil pentru analiza datelor financiare și pentru întocmirea de rapoarte; Consultanță cu privire la securitatea pe internet; Dezvoltare de software pentru baze de date informatice; Dezvoltare și elaborare de programe de calculator pentru procesarea datelor; Creare de platforme informatice pentru terți; Permiterea utilizării temporare de instrumente pentru dezvoltarea de software online nedescărcabil; Cercetare privind automatizarea computerizată a proceselor administrative; Proiectare și dezvoltare de sisteme de afișare a datelor; Programare de software de operare pentru rețele de calculatoare și servere; Proiectare și dezvoltare de sisteme de procesare de date; Proiectare de programe de prelucrare a datelor; Programare de software de calculator pentru citirea, transmiterea și organizarea datelor; Punere la dispoziție temporară de software informatic nedescărcabil; Creare și dezvoltare de programe pentru prelucrarea de date; Proiectare și dezvoltare de arhitectură pentru software de calculator; Dezvoltare de aparate de prelucrare a datelor; Cercetare privind prelucrarea de date; Asigurarea utilizării temporare de un software nedescărcabil pentru afaceri; Servicii de transfer de date; Dezvoltare de software pentru sisteme de operare; Asigurarea utilizării temporare a unui software nedescărcabil penru a permite punerea în comun de conținut multimedia și de comentarii între utilizatori; Facilitarea utilizării temporare de software nedescărcabil on-line pentru gestionarea de date; Asigurarea utilizării temporare de software online nedescărcabil pentru investiții; Facilitarea accesului temporar la software nedescărcabil on-line pentru gestionarea de informațîi; Cercetare în domeniul tehnologiei pentru procesarea datelor; Creare, actualizare și adaptare de programe de calculator; Dezvoltare, actualizare și întreținere de software și sisteme de baze de date; Proiectare de baze de date; Cercetare în domeniul tehnologiei informației; Furnizare de software nedescărcabil online; Dezvoltare de programe de date; Dezvoltare de sisteme pentru prelucrarea de date; Programare de software pentru importarea și gestionarea datelor; Dezvoltare de programe pentru procesarea datelor; Proiectare și dezvoltare de sisteme de stocare de date; Programare de aplicații multimedia; Creare de site-uri pe internet; Elaborare și actualizare de software informatic; Asigurarea utilizării temporare a unui software nedescărcabil pentru a permite furnizorilor de software să urmărească conținutul multimedia; Proiectare și dezvoltare de software pentru gestionarea bazelor de date; Analiza sistemelor informatice; Realizarea de programe de prelucrare a datelor; Furnizare de uz temporar online de software nedescărcabil; Proiectare și dezvoltare de sisteme de introducere de date; Analize computerizate; Dezvoltare de sisteme pentru stocarea de date; Dezvoltare de sisteme pentru transmisia de date; Consultanță în domeniul programelor de calculator; Asigurarea utilizării temporare de software de calculator online, nedescărcabil pentru traducere; Creare și actualizare de pagini principale pentru rețele de calculatoare; Programare de software de calculator pentru evaluarea și calcularea datelor; Creare, întreținere și modernizare de software de calculator; Asigurarea utilizării temporare de aplicațîi software nedescărcabile, disponibile pe un site web; Programare pentru calculatoare pentru stocarea de date; Dezvoltare de programe de calculator; Asigurarea utilizării temporare de software de operare online nedescărcabil pentru accesarea și folosirea serviciilor de cloud computing; Programare de software pentru platforme de internet; Furnizare de uz temporar de software nedescărcabil; Proiectare și dezvoltare de software de calculator pentru prelucrarea textelor; Asigurarea utilizării temporare de software online nedescărcabil pentru importarea și gestionarea datelor; Creare de pagini web stocate electronic pentru servicii online și pe internet; Asigurarea utilizării temporare de software online nedescărcabil pentru gestionarea bazelor de date; Creare de programe informatice; Proiectare de aparate de prelucrare a datelor; Exploatare de date; Proiectare și dezvoltare de sisteme de generare de date; Programare de echipamente de prelucrare a datelor; Proiectare și dezvoltare de software pentru baze de date electronice; Dezvoltare de software de calculator pentru terți; Realizare de programe de calculator pentru prelucrarea datelor; Programare de software pentru procesarea datelor electronice [EDP]; Proiectare și dezvoltare de sisteme pentru introducerea, generarea, procesarea, afișarea și stocarea de date; Creare de programe de prelucrare a datelor; Consultanță cu privire la securitatea datelor; Dezvoltare și întreținere de software pentru baze de date electronice; Dezvoltare de programe de procesare a datelor pe bază de comandă de la terți; Proiectare, creare și programare de pagini web; Proiectare și dezvoltare de software pentru prelucrarea datelor; Programare de software pentru gestionarea bazelor de date; Programare de software educativ; Consultanță cu privire la programe de baze de date electronice; Proiectare de sisteme de stocare a datelor; Facilitarea accesului temporar la software on-line nedescărcabil pentru transmiterea de date; Programare pentru calculatoare pentru prelucrarea datelor; Dezvoltare de soluții de aplicații software de calculator; Întreținere de software de prelucrare a datelor; Programare de programe pentru procesarea datelor; Proiectare, întreținere, dezvoltare și actualizare de software de calculator; Creare de programe de calculator pentru prelucrarea de date; Proiectare și dezvoltare de aparate de prelucrare a datelor; Facilitarea accesului temporar la software on-line nedescărcabil pentru transmiterea de informații; Dezvoltare și actualizare de programe informatice; Creare și dezvoltare de software în domeniul aplicațiilor mobile; Consultanță în domeniul tehnologiei informației; Autentificarea datelor prin tehnologia blockchain; Consultanță tehnologică; Consultanță în domeniul informaticii; Servicii de consultanță tehnică privind tehnologia informațiilor;

ÎNREGISTRARE-UTILIZARE PLATFORMA - DEZABONARE NEWSLETTER

Accesarea și utilizarea platformei SMIS, inclusiv a oricărei pagini sau secțiuni componente a acesteia, sau a oricărui Serviciu furnizat prin intermediul platformei se poate face numai în conformitate cu prezentele Termeni și Condiții, care includ Politica de Confidențialitate a Datelor și Politica privind Cookie-urile.

Pentru utilizarea serviciilor, putem solicita utilizatorului să își exprime acordul cu privire la acești termeni și condiții printr-o acțiune specifica, care are semnificația unui consimțământ neechivoc (e.g. bifarea căsuței specifice „am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile smis”).

Bifând o anumită căsuța, utilizatorul:

  • Își da acordul, în mod expres, să respecte toate clauzele din acest set de termeni și condiții, precum și orice alți termeni și condiții specifice aplicabile serviciilor;
  • Ia cunoștința de condițiile de prelucrare a datelor personale conform politicii de confidențialitate, care este parte integranta din acest set de termeni și condiții.

Chiar dacă omiteți să analizați termenii și condițiile, dar utilizați platforma SMIS, vom considera că ați acceptat acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestora).

Dacă nu sunteți de acord cu prevederile din acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestuia), vă solicitam să nu utilizați, sau după caz, să încetați utilizarea Platformei SMIS, implicit la serviciile oferite.

Accesul dvs la serviciul de Newsletter/notificări/alerte sau alte facilitați din cadrul platformei necesita înregistrarea dvs cu un nume de utilizator și o parola.

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona în momentul în care nu mai doresc să primească newsletterul www.smis.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare conţinut în e-mail sau conform indicațiilor din platforma.

Recomandarea noastră este de a nu dezvălui nimănui aceasta parola. www.smis.ro nu vă cere niciodată parola conturilor dvs. prin mesaje tip sms, posta electronica sau telefon.

PROTECȚIA CONTULUI DE UTILIZATOR

Accesul dvs. la contul de utilizator al platformei SMIS este protejat de o parola. Vă recomandam să nu dezvăluiți nimănui aceasta parola. SMIS nu vă solicita niciodată parola conturilor dvs. în mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, vă recomandam să ieșiți din contul de utilizator (log off / sign out), la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare. Vă sfătuim de asemenea să închideți fereastra browserului în care ați lucrat la sfârșitul navigării dvs. în SMIS. Dacă utilizați platforma, vă recomandam să luați măsuri de protecție suplimentare pentru a preveni accesul neautorizat la dispozitivele mobile pe care le utilizați pentru accesarea platformei (ex: parolarea dispozitivului mobil).

Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondenta dvs.

Sunteți răspunzători de păstrarea confidențialității asupra informațiilor și a parolei de accesare a platformei. Veți fi răspunzător de utilizarea înregistrării dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea se face cu sau fără voia dumneavoastră. Sunteți de acord să sesizați SMIS în legătura cu orice utilizare neautorizata a datelor dvs. de înregistrare în platforma.

GDPR - DEFINIȚII NOȚIUNI UTILIZATE

  1. Consimțământ al persoanei vizate – orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, că datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate;
  2. Serviciu electronic – un serviciu sau o resursă oferită prin Internet cu scopul de a îmbunătăţi procesul de comunicare dintre utilizatori și SMIS;
  3. Date cu caracter personal – orice informații referitoare la o persoana fizică, identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular, prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identitățîi sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
  4. Prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;
  5. Operator – orice persoana fizică sau juridică, de drept privat sau de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; dacă scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt determinate printr-un act normativ sau în baza unui act normativ, operator este persoană fizică sau juridică, de drept public sau de drept privat, care este desemnată că operator prin acel act normativ sau în baza acelui act normativ;

GDPR – DATE CU CARACTER PERSONAL – INFORMARE/LEGISLAȚIE APLICABILĂ

SMIS vă respectă viață privată și integritatea datelor cu caracter personal pe care le împărtășiți cu noi în momentul accesării platformei precum și în legătură cu prestarea serviciilor noastre în platformă și în afara acesteia.

Aceasta informare are rolul de a vă aduce la cunoștință ce tip de informație calificata că fiind personala este colectata de la dvs. în vederea derulării relațiilor contractuale dintre noi, în ce scop și în ce condiții am putea folosi, în parte sau în tot, aceste informații, cum înțelegem să protejam informația colectata de la dvs., cine are acces la informația colectata, cum pot fi corectate, în timp, inadvertentele din informația preluata și drepturile pe care le aveți cu privire la retragerea accesului nostru la aceste date (condiții, modalități, consecinte ale retragerii).

Prezenta informare nu constituie consultantă juridică, așa cum este prevăzută aceasta de Legea 51/1995, actualizată, privind exercitarea profesiei de avocat.

SMIS vă informează prin prezenta despre prelucrarea datelor dumneavoastră personale și drepturile pe care le aveți în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 (denumit în continuare GDPR), legislația națională privind protecția și securitatea datelor personale, în vigoare (Legea 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679) și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Drepturile utilizatorilor:

Conform Legii nr. 190/2018, beneficiați de dreptul de acces la date, de intervenție asupra datelor, ștergerii datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de portabilitate și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisa, datata și semnata la www.smis.ro, exclusiv în format digital – office@smis.ro.

Scopul colectării datelor vă dă posibilitatea de a avea acces facil la contul dvs. pe site-ul www.smis.ro sau pentru a vă informa cu privire la noile știri apărute având că obiect finanțările europene. Mai mult, datele sunt colectate în vederea facturării serviciilor și în relațiile cu autoritățile fiscale romane, la solicitarea acestora.

Ce informații colectam:

Informație furnizată direct de utilizator: atunci când vă faceți un cont pe platforma www.smis.ro, vă putem întreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail, nr. de telefon și vă putem cere alte informații personale. Datele pot fi corectate în secțiunea “Contul meu”, accesibilă pe parcusul întregii vizite în coltul din dreapta-sus a portalului. Aceste infromatii trimise de dvs. nu vor fi partajate cu nici o tertă parte.

Informație din raportul de trafic al serverului: atunci când vizitați un site web, dezvăluiți anumite informații despre dvs., că adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ați intrat pe platforma noastră. SMIS înregistrează aceaste informații pentru o perioada de timp determinata. Utilizam servicii externe companiei de analiza a traficului – cum sunt cele puse la dispoziție de Trafic.ro, Google Analytics sau SATI – Studiu de Audienta și Trafic Internet. SMIS folosește aceste date doar în scopul comunicării șabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor către clienții noștri de publicitate. Nu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.

Cum protejam informațiile colectate de la utilizatori:

Confidentialitatea și protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanță vitală pentru noi. SMIS nu oferă informația colectata unor terti fară consimțământul dvs. expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terțe rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizată doar că ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul platformei este protejat de o parolă.

În momentul în care primim informațiile transmise de dvs. vă garantăm că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislația română în vigoare.

Cine are acces la informațiile colectate de la utilizatori:

SMIS poate dezvălui informații identificabile personal atunci când legea prevede expres acest lucru, când este cerut de o autoritate competentă sau când acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor și intereselor SMIS.

În concluzie, atunci când accesați siteul www.smis.ro și vi se solicită să ne dezvăluiți informații despre dvs., veți dezvălui aceste informații doar siteului www.smis.ro, cu excepția cazului când serviciul sau informația respectiva este oferită în parteneriat cu un alt site sau serviciu. De fiecare dată când un astfel de serviciu este furnizat în parteneriat cu un alt site, veți fi informat asupra acestui lucru.

În ideea de a vă furniza servicii la standarde cât mai înalte, este necesară partajarea informațiilor dvs. personale cu site-ul sau serviciul copartener. Daca nu doriți că aceste date ale dvs. să fie partajate, puteți proceda în consecință prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

Daca alegeți să acceptați partajarea datelor, trebuie să înțelegeți că funizorii serviciului în parteneriat, pot avea practici separate de confidențialitate și de colectare a datelor. SMIS nu are nici un fel de control și nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidențialitate.

Destinatarii datelor cu caracter personal:

Datele cu caracter personal menționate mai sus pot fi puse la dispoziție sau transmise unor parți terțe, după cum este necesar:

Procesatori de plăti, furnizori de servicii bancare, potențiali parteneri și furnizori la organizare evenimente, campanii de fidelizare sau oferte promoționale, agenții de marketing, PR, publicitate, producție publicitară, organizare evenimente;

Furnizorii de internet și telefonie, sisteme informatice și software, cloud și hosting, asistență IT, stocare a documentelor și informațiilor, eliminare confidențială a deșeurilor, platforme și/ sau furnizori de revizuire sau management al documentelor și al activităților, procesare și traducere a documentelor, secretariat, audit, training;

Consultanții noștri profesionali, ca avocații, evaluatorii, consultanții fiscali și contabilii sau alți experți;

Companii și platforme de resurse umane și salarizare, firme de pază și organisme de administrare a clădirilor, delegați, furnizori poștali sau curieri;

Terți furnizori de servicii care ne asistă la operarea și interpretarea datelor obținute în cadrul campaniilor de promovare online sau gestionează serviciul de newsletter;

Potențiali cumpărători ai afacerii sau ai unor părți din afacerea noastră;

Autorități publice sau de reglementare, autorități fiscale.

De asemenea, pentru scopurile prelucrării reglementate mai sus, putem furniza datele dumneavoastră cu caracter personal societăților partenere sau afiliate, companii care vor fi supuse instrucțiunilor SMIS în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

De asemenea, putem să prelucram date cu caracter personal pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție în cadrul unei proceduri în fata unei instanțe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicata SMIS.

Vă rugăm să rețineți că această listă nu este exhaustivă și pot exista alte exemple în care trebuie să împărtășim date personale cu alte părți pentru a furniza serviciile cât mai eficient posibil sau pentru a proteja drepturile, siguranța, proprietatea companiei noastre sau ale persoanelor care o compun, a angajaților, furnizorilor sau altor asemenea, pentru a răspunde unor reclamații sau pentru a preveni frauda și activitățile ilegale.

Declarații:

La rândul său, utilizatorul declară că înțelege și acceptă prezentele Termene și condiții, pe care le-a luat la cunoștință prin intermediul reprezentantului legal/titularului de proiect și se obligă să informeze orice persoane vizate pe care le vă implica în derularea Contractului că SMIS le prelucrează datele conform acestei informări și politicii sale de confidențialitate.

POLITICA DE COOKIES

Scopul accesului www.smis.ro la datele stocate pe calculatorul dvs. (cookie-uri) este de personalizare a conținutului afișat - de exemplu de păstrarea setărilor personalizate ale fiecărui utilizator, autentificarea pentru comentarii sau realizarea de profile de utilizatori (fară a fi identificat un utilizator sau dispozitiv informatic anume) în scop de marketing.

Scopul accesului terțelor rețele de publicitate la datele stocate pe calculatorul dvs. (cookie-uri) este de marketing prin Internet - de exemplu pentru afișarea unor reclame relevante pentru utilizatori și realizarea de profile de utilizatori (fară a fi identificat un utilizator sau dispozitiv informatic anume) în scop de marketing.

Alte terțe parti, cum ar fi cele care colectează date de trafic (de ex. SATI) sau cele aparținând rețelelor sociale (de ex. Facebook) integrate pe paginile Startupcafe.ro, pot utiliza cookie-uri pentru scopuri de colectare a informațiilor de trafic sau, respectiv, de a permite partajarea conținutului cu rețeaua sociala specifica.

Utilizatorii care nu doresc accesul terților la datele stocate pe calculatorul lor (cookie-uri) pot folosi setările browserului folosit pentru ștergerea sau blocarea acestora. În ajutorul utilizatorilor noștri, indicam modul în care principalele trei browsere de pe piață permit acest lucru:

APROBAREA COMENTARIILOR

SMIS își rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fară posibilitatea ulterioară a utilizatorilor de a le reactiva) acele informații sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor și condițiilor de utilizare, care sunt în afara subiectului articolului principal sau pe care le consideră, în mod unilateral, că fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau dăunătoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau terților.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru conținutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, vă aducem la cunoștință că postarea sau transmiterea de comunicări sau informații prin intermediul platformei SMIS este supusă prezentelor Termeni și Condiții și informațiile pot să nu apară pe platforma daca acestea nu sunt aprobate de către unul dintre angajații SMIS.

De asemenea utilizatorul nu are dreptul de a publica sau transmite către utilizatorii sau membrii SMIS nici unui tip de mesaj comercial nesolicitat, mesaje care conțin informații confidențiale, viruși sau orice alte secvențe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea SMIS, mesaje de tip de "joc piramidal" sau orice altă activitate menită a înșelă încrederea altor persoane că și orice mesaje care conțin texte ilegale, imorale, injurioase, amenințătoare, abuzive, indecente, care încalcă în orice fel dreptul de proprietate intelectuală sau alte drepturi pe care le poate avea un terț.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Conținutul platformei smis.ro, inclusiv știrile, tabelele, informațiile despre liniile de finanțare (perioadă de depunere, ghidurile solicitantului), este realizat de către echipa smis.ro folosind informațiile disponibile pe site-urile autorităților cu competențe în domeniul finanțărilor europene. SMIS nu oferă garanțîi privind acuratețea, succesiunea, integralitatea, integritatea, actualitatea sau potrivirea pentru un anume scop a informațiilor oferite în platforma, preluate de la aceste autorități. Pentru detalii oficiale privind liniile de finanțare, singura sursă de informațîi de referință este instituția finanțatoare.

SMIS nu își asumă modificări, nu își asumă răspunderea cu privire la stabilirea punctajelor și nu garantează succesul proiectelor.

SMIS nu își asumă responsabilitatea pentru calitatea profesionala a consultanților înscriși în baza de date.

SMIS nu își asumă punctajul, feedback-ul sau plata unică pentru serviciile contractate cu partenerii și colaboratorii externi (consultanți, experți, etc)

SMIS nu își asumă punctajul, feedback-ul sau plata unică pentru serviciile contractate cu partenerii și colaboratorii externi (consultanți, experți, etc)

SMIS nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele probleme întâmpinate în sistemul de plată a serviciilor cu cardul, SMS, mobilPay Wallet, mobilPOS, GooglePay (metode de plata electronice), aceasta incumba exclusiv furnizorului de servicii.

SMIS nu vă fi răspunzătoare pentru nici o pagubă morală sau materială provocată prin nerespectarea de către utilizator a măsurilor de securitate a datelor utilizate pentru accesarea platformei.

Având în vedere că nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură, www.smis.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online. Vă avertizăm așadar că orice informație trimisă către noi se vă face pe propriul risc.

SMIS nu vă avea nicio răspundere pentru conținut declarat de utilizator în înregistrarea pe platformă.

SMIS nu are și nu poate controla fluxul de informații către sau de la rețeaua platformei și alte porțiuni ale internetului. Acest flux depinde în mare parte de performanța serviciilor de internet furnizate sau controlate de terți. Uneori acțiunile sau omisiunile acestor terțe părți pot afecta sau perturba conexiunea utilizatorului la internet (sau porțiuni ale acestuia). SMIS nu poate garanta că astfel de evenimente nu vor avea loc. În consecință, în măsura maximă permisă de lege, SMIS își declină orice răspundere care rezultă din sau în legătură cu astfel de evenimente.

SMIS nu vă fi răspunzător pentru niciun fel de pierderi sau daune cauzate de un virus, un atac negativ de serviciu distribuit sau alt material dăunător din punct de vedere tehnologic care poate infecta echipamentul calculatorului, programele de calculator, datele sau alte materiale de proprietate datorate utilizării platformei sau descărcarea de către utilizator a oricărui conținut de pe platforma sau de pe orice site web legat de platforma sau serviciile SMIS.

NOTIFICĂRI

Utilizatorul este de acord ca toate comunicările efectuate în baza prezentului Contract să aibă loc prin intermediul poștei electronice la adresa comunicată de acesta în Platformă, consimțind că o astfel de comunicare este validă prin simpla dovadă din partea SMIS privind trimiterea comunicării. SMIS are dreptul să folosească și alte metode de transmitere (prin poștă, curier sau prin intermediul executorilor judecătorești) a comunicărilor sale către Utilizator.

Părțile convin că toate comunicările în legătură cu prezentul Contract se vor efectua la următoarele adrese:

  • Pentru Utilizator – la adresa de e-mail menționată în prin intermediul Platformei;
  • Pentru SMIS – la următoarea adresă electronică: office@smis.ro

ACTUALIZĂRI

SMIS își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și condițiile de utilizare, fără notificare prealabilă. De aceea, rugam utilizatorul să viziteze periodic această pagină pentru a verifica condițiile aplicabile. În momentul modificării termenilor și condițiilor, la logare, vi se vă solicita să aceptati termenii și condițiile, așa cum au fost actualizate.

LEGISLAȚIA GUVERNANTA

Drepturile și obligațiile parților, impuse de prezentele termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legislația română în vigoare. Orice litigiu care are că obiect acest acord vă fi soluționat pe cale amiabilă sau prin mediere. În condițiile în care diferendul nu se poate soluționa pe cale amiabilă sau prin mediere, competenta va reveni instanțelor române.

REPREZENTĂRI ȘI GARANȚII

Utilizatorul garantează că deține dreptul legal și capacitatea de a încheia acordul; vă furniza în orice moment informații veridice și exacte și nu vă furniza informații nereale prin utilizarea serviciilor sale; utilizatorul este de acord că vă folosi serviciile numai în scopuri legale și în conformitate cu acordul; utilizatorul vă respecta în orice moment toate legile, regulile și reglementările aplicabile, inclusiv, fără limitare, Legea privind protecția datelor. În eventualitatea unei încălcări a oricăreia dintre garanțiile de mai sus, în plus față de orice alte remedii disponibile prin lege, SMIS are dreptul, imediat după o notificare scrisă prealabilă, de a suspenda sau de a rezilia contractul și utilizarea serviciilor.

MENTENAȚA PLATFORMEI SMIS

SMIS va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura că întreținerea platformei, care poate necesita întreruperea accesului utilizatorului la servicii sau la orice parte materială a acestuia ("Evenimentele de întreținere"), nu vă fi efectuată în timpul "orelor normale de lucru" (9.00 până la ora 18.00 ora locală din România, de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale) cu condiția că SMIS să poată întrerupe accesul la servicii în orice moment pentru a efectua o întreținere esențială de urgență.

Întreținerea include toate corecțiile de eroare programate regulat, actualizările de software și îmbunătățirile caracteristicilor.

SMIS va întreține și va actualiza platforma. În cazul în care utilizatorul descoperă că serviciile includ o eroare, poate în orice moment să raporteze acest aspect, contactând serviciul nostru de asistență la: office@smis.ro. Pe parcursul perioadelor de întreținere, SMIS poate să actualizeze versiunile, să instaleze corecții de eroare și să aplice patch-uri pentru servicii sau orice parte a acestora. SMIS vă depune depună toate diligentele rezonabile pentru a evita perioadele de întrerupere neprogramate pentru întreținerea software-ului.

ACCESUL LA SERVICIILE SMIS

Accesul la unele servicii furnizate utilizatorilor poate să fie permis doar după plata unui abonament, în conformitate cu tarifele și termenele stabilite prin oferta transmisă și acceptată.

Toate plățile vor fi realizate pe bază de factură proformă sau, la solicitarea dvs., pe baza de factura fiscala în contul indicat de SMIS, la cursul de schimb BNR din data emiterii proformei. Accesul la unele dintre servicii nu vă fi permis decât după momentul la care se confirma transferul de bani în contul SMIS. Platforma SMIS poate fi folosită, de unii dintre partenerii săi de afaceri, drept baza pentru vânzarea sau promovarea unor produse și servicii. În aceasta situație, contractul dintre dvs. și furnizorul de produse și servicii respectiv se vă încheia intre dvs. și respectivul furnizor de produse și servicii și nu intre dvs. și SMIS.

În situația în care doriți încetarea furnizării serviciului către dumneavoastră, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că plățile deja efectuate nu sunt și nu vor fi returnate.

După scurgerea termenului agreat de plată a unei facturi proforme, așa cum este acesta înscris în respectiva factura, SMIS este îndreptățit să restricționeze accesul până la efectuarea plății. Neplata la termen poate da naștere la calculul de penalități de întârziere în cuantum de 0.1%/zi de întârziere, calculat până la plata sumei integrale.

CONFIDENȚIALITATE

Nici SMIS și nici utilizatorul nu vor folosi și nu vor divulga terților, nici pe perioada de derulare a contractului, nici după expirarea acestuia, nicio informație confidențială pe care o parte a primit-o de la cealaltă parte.

"Informație confidențială" înseamnă orice informație, tehnică, comercială sau de altă natură, scrisă, orală sau în formă electronică, cu excepția informațiilor care sunt cunoscute publicului sau care au devenit cunoscute publicului prin orice alt mod decât prin încălcarea acestei clauze sau a fost: dezvoltată independent fără acces la informațiile confidențiale ale uneia dintre părți; primită în mod legal de la o terță parte; sau trebuie să fie divulgată, conform cerințelor legale sau la solicitarea unei autorități guvernamentale.

Dacă aveți la dispoziție o adresă de e-mail de conectare, un număr de telefon, o parolă sau orice altă informație, că parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie să tratați astfel de informații că fiind confidențiale. Nu trebuie să le dezvăluiți niciunei terțe părți.

În cazul în care utilizatorul este notificat de o terță parte că o astfel de parte revendică drepturi asupra serviciilor acordate de platforma SMIS sau că utilizarea serviciilor încalcă drepturile unei astfel de terțe părți, utilizatorul este de acord să notifice imediat SMIS și la solicitarea SMIS să înceteze imediat utilizarea serviciilor.

CAUZE DE EXONERARE A RĂSPUNDERII

Forţa majoră şi cazul fortuit (Art.1351 Cod Civil)

(1)Dacă legea nu prevede altfel sau părţile nu convin contrariul, răspunderea este înlăturată atunci când prejudiciul este cauzat de forţă majoră sau de caz fortuit.

(2)Forţa majoră este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil.

(3)Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevăzut şi nici împiedicat de către cel care ar fi fost chemat să răspundă dacă evenimentul nu s-ar fi produs.

(4)Dacă, potrivit legii, debitorul este exonerat de răspundere contractuală pentru un caz fortuit, el este, de asemenea, exonerat şi în caz de forţă majoră.

ÎNCETAREA CONTRACTULUI

Fără a aduce atingere restului acordului sau a oricăror prevederi lege, SMIS poate suspenda imediat sau rezilia folosirea de către utilizator a serviciilor, fără răspundere sau penalități, dacă: orice plată pe care utilizatorul o datorează SMIS este refuzată, respinsă sau returnată, din orice motiv, în timpul perioadei abonamentului; utilizatorul încalcă oricare dintre termenii acordului;

Oricare dintre părți are dreptul să rezilieze acordul cu efect imediat, prin notificarea scrisă a celeilalte părți, în următoarele situații: în cazul în care cealaltă parte încalca o parte din obligațiile care îi revin în temeiul acordului și care nu se poate remedia; în cazul în care cealaltă parte se angajează într-o încălcare semnificativă a oricăreia dintre obligațiile care îi revin în temeiul acordului și nu este remediată în termen de treizeci (30) de zile de la primirea unei notificări făcute de cealaltă parte, precizând că neremedierea poate duce la rezilierea acestuia; dacă SMIS își pierde dreptul de a distribui orice date sau software către terți sau de a furniza serviciile așa cum este prevăzut în acord.

Încetarea contractului din culpa exclusiva a SMIS, da dreptul utilizatorului la restituirea sumelor avansate, pentru care serviciile nu au fost acordate.

Încetarea contractului (în tot sau în parte) nu va afecta drepturile și obligațiile ajunse la scadentă.