Platforma Smis® se încarcă...

Te rugăm să astepți

Îți mulțumim!

Smis apps
Proiect cofinanțat din fonduri europene

Află mai multe ->

UE logo

Smis® este o platformă inovativă care simplifică demersurile de accesare a finanțărilor europene și naționale. În acest sens, echipa Smis® dezvoltă aplicații pentru stabilirea eligibilității, aplicații suport în scrierea și implementarea proiectelor precum și tutoriale video pentru utilizarea platformelor guvernamentale. Organizăm periodic webinarii în care explicăm ghidurile solicitantului sau procedurile de implementare. Platforma Smis® îți oferă acces la consultanți specializați în scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă. Pentru aplicațiile Smis® te rugăm să accesezi pagina Finanțări.

Utilizatori înregistrați în
platforma Smis®

Proiecte concepute
utilizând Smis®

Interogări pentru
eligibilitate în Smis®

Membri în grupurile de
Facebook Smis®

Tutoriale video

Urmărește canalul nostru de Youtube și ai acces la zeci de tutoriale video pentru crearea conturilor, scrierea proiectelor, depunerea proiectelor, implementarea proiectelor sau tutoriale pentru utilizarea aplicațiilor Smis®.

YouTube
Webinarii Smis

Vrei să nu pierzi niciun eveniment marca Smis®? Creează-ți un cont gratuit. Te anunțăm prin e-mail despre evenimentele noastre. De asemenea asigură-te că ai apreciat pagina de Facebook Smis®, pentru notificări în timp real. Ne vedem online!

Facebook

Grupul Smis®

Smis logo

Platforma Smis®

Projects. Made simple - aceasta este deviza noastră. Aceste trei cuvinte simple descriu întocmai platforma Smis. Simplificăm scrierea și implementarea proiectelor din fonduri nerambursabile prin aplicații dedicate și personalizate.

Smis Training

Smis® Training Experts

Investim în viitor și în educație. La Smis Training ai parte de cei mai buni experți formatori și de programe de formare profesională complete. Smis Training este un concept inovativ iar numărul de locuri disponibile la cursurile organizate este limitat.

Smis Hub

Smis® Asset HUB

SmisHUB este furnizorul tău dedicat. Suntem experți în achizițiile specializate pentru beneficiarii de finanțări nerambursabile. Realizezi achizițiile în proiectul tău, așa cum vrei tu! Pentru că este proiectul tău :D

Smis Experts & Consultants

Smis® Experts & Consultants

Super echipa ta de experți și consultanți este aici pentru tine. Chiar dacă Smis nu livrează în mod direct servicii de consultanță, îți vom recomanda cei mai buni profesioniști pentru proiectul tău.

LINK UTIL INFORMARE

Smis® este o platformă de informare cu privire la finanțările europene, ce integrează funcționalități de implementare. Pentru a accesa aplicația prin care potenţialii beneficiari din România vor putea solicita banii europeni pentru perioada de programare 2014-2020 sau 2021-2027 vă rugăm să vizitați MySMIS.

MySmis

Apelează la un consultant

Apelează la un consultant pentru scrierea sau depunerea proiectului.

Caută consultant ->

www.smis.ro și logo-ul SMIS sunt marca înregistrată ® a SMIS Group, sub licență OSIM “Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci” marca nr. M 2020 09164

Toate drepturile rezervate - Smis® 2023

Footer