Întrebări frecvente

Cu privire la publicarea comunicatului de presă pe smis.ro

Intrebari comunicate

Dacă valoarea grantului este sub 10.000 € trebuie să public un comunicat?

Nu. Conform pct. 6.12. din procedura de implementare – Toate proiectele cu valoarea grantului mai mare de 10.000 euro sunt obligate sa realizeze cel puțin un Anunț/ comunicat de presa privind începerea și finalizarea proiectului.

Este suficient să public comunicatul pe smis.ro?

Da. SMIS.ro este o platformă publică, accesibilă oricui. STRUCTURAL MANAGEMENT INNOVATIVE SYSTEM SRL – administrator al platformei smis.ro este autorizată pentru CAEN 6391 – Activităţi ale agenţiilor de ştiri și este platforma cu cele mai multe comunicate M2 publicate

Trebuie să public comunicatul pe o platforma cu peste 3000 de vizitatori?

Nu. Această prevedere se aplică proiectelor finanțate prin POR (Programul Operațional Regional). Masura 2 este finanțată din POC (Programul Operațional Competitivitate). Totodată, www.smis.ro are peste 10.000 de vizitatori lunar.

Ce asigurări am că nu va fi șters comunicatul?

Comunicatele vor rămâne publicate pentru o perioada de cel puțin 24 de luni. Puteți descărca comunicatul (PDF) din contul M2Basic și puteți realiza un screen shot / o captură de ecran la comunicatul publicat. Beneficiarii M2manager primesc și un contract în acest sens.

De ce e totul gratuit? Care sunt condițiile ascunse?

Primim des această întrebare. SMIS.ro este un proiect extrem de ambițios, finanțat din fonduri europene. Este un proiect lansat în martie 2021 astfel oferim mai multe servicii 100% gratuite în scopul popularizării platformei. Nu există interese ascunse! Vrem doar să știți că am lansat smis.ro :)