Verifică eligibilitatea* companiei tale

100% gratuit

prin 411 POCStatus ®

Salut! Îți mulțumim pentru interesul acordat aplicației POCStatus
Este aplicația noastră prin care poți verifica gratuit dacă compania ta este sau nu eligibilă pentru o finanțare de până la 1.000.000 €. Totul se face automat utilizând inteligența artificială. Pentru a putea utiliza aplicația este nevoie să creezi un cont. Simplu. Smis®

Funcții și costuri de utilizare

Aplicația POCStatus® este disponibilă în varianta gratuită și cea cu licență. Licența se achită o singură dată (plată unică)

CREEAZĂ CONT

Varianta gratuită

free
Nelimitat
funcții specifice
suport limitat

Varianta de încercare

trial

Nu este disponibilă
pentru această aplicație

Varianta cu licență de utilizare

licență

Nu este disponibilă
pentru această aplicație

Felicitări! compania ta este Eligibilă

Poți genera raportul complet 411 POCStatus® powered by Smis® & Termene®

Vezi mai jos ce conține raportul

Analiza eligibilității

Raport detaliat cu privire la îndeplinirea criteriilor de eligibilitate prevăzute în schema de ajutor de stat Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia de COVID-19 – investiții productive.
M3 Status

Calculare punctaj obținut

Raport detaliat cu privire la punctajul estimat și recomandări pentru obținerea unui punctaj de minim 70 puncte. Acordarea finanțării se va face în ordinea depunerii proiectelor pentru proiectele care întrunesc un punctaj de minim 70 de puncte. Sfaturi utile pentru evitarea situațiilor de respingere a proiectului ca urmare a neîndeplinirii criteriilor A/B din grila de evaluare tehnică și financiară.
M3 Status

Analiză cofinanțare

Raport detaliat cu privire la cofinanțarea asigurată și a altor cheltuilei neeligbile dar obligatorii. (TVA, etc) Acest raport se generează în mod automat prin simularea unui proiect parametrizat și personalizat companiei tale.
M3 Status